Kapcsolat
KezdőlapBlogSzektor specifikus szolgáltatásokOnline Marketing és Keresőoptimalizálás hoteleknek és szállodáknak

Online Marketing és Keresőoptimalizálás hoteleknek és szállodáknak

Miért fontos a keresőoptimalizálás a hoteleknek?

A turizmus, azon belül is a szállás/hotel téma az egyik leggyakrabban keresett iparág Google keresőjében. A legtöbb szállással kapcsolatos foglalás ma már online történik. Az internet az első számú eszköz, amellyel a fogyasztók megtervezik utazásaikat. A kutatások szerint az utazók 57%-a, míg az üzleti utazók 64%-a kezdi utazása megtervezését internetes kereséssel. Míg a találati oldalak 39%-ának legértékesebb legfelső területét többnyire hirdetések foglalják el, addig a keresési oldalak közel 61%-án nem található reklám funkció. A hotelek között évről évre növekszik verseny, hogy ki tud többet kiszakítani az organikus keresési találatok tekintetében. Ebben a keresőoptimalizálás döntő szerepet játszik. Az online marketing és a keresőoptimalizálás az egyik leghatékonyabb és legolcsóbb módja, hogy növelje a hotel online foglalásainak volumenét.

Bármilyen hotel vagy szállás számára az online jelenlét a mai digitális korban már elengedhetetlen. Mi segítünk abban, hogy az ön által képviselt hotel minél több ügyfelet szerezzen az interneten keresztül, akár a hazai, akár a nemzetközi piacon. Hotelek részére vállalunk keresőoptimalizálást a magyar piac mellett a brit, az amerikai, a spanyol, a francia, a német és az olasz piacra is. További részletekért kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Keresőoptimalizálás hoteleknek idegen nyelven

Szeretné hotel weboldalát idegen nyelven a külföldi piacokra is optimalizálni? Nézze meg a külföldi piacokra összeállított keresőoptimalizálási szolgáltatásainkat:

Ebben tudunk segíteni