Kapcsolat
KezdőlapLinképítés
linképítés

Növelje weboldala organikus látogatottságát linképítéssel! Rendelje meg linkmarketing szolgáltatásunkat, amivel rengeteg időt megspórolhat magának.

Mi az a linkmarketing?

A linkmarketing segítségével elérheti, hogy weboldalára az internetről minél több link mutasson egyéb weboldalakról. Ezt nevezik linképítésnek.

Miért jó ha oldalamra minél több link mutat?

A Google, és még számos más internetes kereső az egyik fontos rangsorolási szempontja, hogy egy weboldalra hány link mutat. A linképítés célja, hogy gyarapítsa a rámutató linkek számát a kívánt weboldalra. Ezen kívül az oldalunkat linkelő weboldalakról is érkezhetnek közvetlen látogatók.

Mi határozza meg egy milyen erős egy link?

– Milyen erős oldalról érkezik a link?
– Hány link helyezkedik el az oldalon a miénket leszámítva?
– Nofollow-e a link ami az oldalunkra mutat?
– Releváns-e a linkelő oldal témája a miénkkel?
– Van-e megfelelő hosszúságú egyedi tartalom a link környezetében?
– Megfelelő az anchor text kiválasztása?
– Büntetett-e a linkelő oldal a Google rendszerében?

Ezen tényezők összessége határozza meg egy az oldalunkra mutató link erejét, és kifejtett hatását a találati listára. Ha minden tényező optimális, akkor egy erős link mutat az oldalunkra. Ezen esetben akár egy link is változtathat weboldalunk keresőkben kapott helyezésén.

Ha a Weboldal készítés éppen csak befeleződött, azt érdemes jelezni a linképítés megrendelésekor, mert egy új domainnél sokkal óvatosabban kell a linképítést végezni, mint egy korosabb, nagy Google bizalommal rendelkezőnél.

linképítés

Árthatok weboldalamnak a nem megfelelő linképítéssel?

A Google állítása szerint nem, de a tapasztalatok ennek az ellenkezőjét mutatják. Bizonyos módszerekkel igenis befolyásolható egy oldal helyezése negatív irányban rossz, ártó szándékú linképítéssel. A megfelelő ismeretek hiányában ugyan ártani nem igen tudunk, de elképzelhető, hogy semmilyen pozitív hatást nem eredményez majd a bele fektetett munka és idő.

Természetesen link és link között óriási különbség lehet az értéküket tekintve.

Magam csináljam, vagy bízzak meg valakit a linképítéssel?

Ha birtokában van a megfelelő ismereteknek, és rendelkezik elegendő szabadidővel, akkor saját maga is elvégezheti a linképítést, de ha ezek a tényezők nem állnak együtt, akkor érdemes szakemberre bízni a megfelelő linkek megszerzését, a kívánt eredmény elérésének érdekében.

Linképítés külföldi piacokra

Szolgáltatásit vagy termékeit szeretné a nemzetközi piacon értékesíteni? Vegye igényébe nemzetközi piacokra fokuszált szolgáltatáscsomagunkat. Linképítést vállalunk több nyelven, európai, amerikai, ázsiai piacokra egyaránt.