Kapcsolat
KezdőlapSEO tanácsadás
SEO keresőoptimalizálás tanácsadás

SEO tanácsadás a magyar és a nemzetközi piacokra

Több látogatót szeretne weboldalára?

Nemzetközi piacon bizonyított SEO  stratégiánk lehetővé teszi vállalkozása folyamatos növekedését az online világban

A SEO tanácsadás alapvetően egy weboldal meglévő SEO-jának teljeskörű elemzését jelenti, és a weboldal jobb optimalizálására ajánl stratégiákat. A tanácsadás mindig személyre szabott, az ügyfél céljaival, valamint a tevékenységi körével, és a kínált termékkel, vagy szolgáltatással áll összhangban. Eredménye pedig egy konkrét terv, amellyel a cég valódi piaci előnyre tehet szert.

Minden webhelynek megvannak a maga javítandó területei, másrészt a Google és a SEO is folyamatosan változik. Ezért igen hasznos, ha egy SEO szakember nézi át, elemzi a problémákat és tesz javaslatokat a SEO erőfeszítések javítása érdekében. Előfordulhat, hogy Ön nem tudja pontosan, hogy hogyan kell előkészíteni és elindítani egy SEO kampányt.

A leggyakoribb esetek, amikor célszerű külső segítséget kérni:

 • A rendszeres publikációk ellenére elmaradnak a várt eredmények
 • Nehéz lépést tartani a versenytársakkal
 • Folyamatosan csökken a weboldal látogatottsága
 • Nem javul a helyezés a linképítés ellenére
 • Elmarad az elvárt növekedés
 • Több bevételt szeretne generálni

Mit jelent a SEO tanácsadás?

A SEO tanácsadás során részletes elemzéseket, és konkrét megoldási javaslatokat tesznek a weboldalra vonatkozóan. A konzultáció a weboldal olyan változtatásaira összpontosít, amelyek nagyobb forgalmat és magasabb keresőmotor helyezést eredményeznek. Az ügyfél céljait veszi figyelembe, és egy jó stratégia megalkotásával végződik.

Néhány cél, amelyek a stratégiát befolyásolhatják a következők:

 • Több konverzió
 • Magasabb helyezések
 • Több láthatóság
 • Megnövekedett forgalom
 • Értékes tartalom
 • Csökkenő visszafordulási arány
 • Optimalizált oldalsebesség

Mikor érdemes SEO tanácsadást igénybe venni?

A keresőoptimalizálás tanácsadás bármely weboldal esetében számos megoldást kínál a fennálló SEO problémákra.

A SEO tanácsadás nagymértékben hozzájárul egy online vállalkozás sikeréhez. Különösen hasznos lehet azok számára, akik új online vállalkozást, webáruházat terveznek indítani. Eredményes nem csak új weboldal készítése előtt, hanem régi márkák régi weboldala esetében is. Továbbá érdemes megfontolni, ha a cég tervezi, hogy a jövőben új piacokra lép be. De abban az esetben is, ha úgy érzi, hogy mindössze egy kis szakértői segítségre van szüksége.

SEO tanácsadás menete

Mire jó a keresőoptimalizálás tanácsadás?

Online Láthatóság

A SEO tanácsadók számos szolgáltatást nyújtanak, amelyek célja, hogy az online láthatóság és hitelesség révén elősegítsék a vállalkozás növekedését. A keresőoptimalizálás tanácsadás feladata az, hogy elemezze, minősítse a webhely teljesítményét befolyásoló mögöttes problémákat, és olyan tanácsokat adjon, amelynek célja az online jelenlét javítása. Ez magában foglalja a jelenlét kiépítésének és javításának minden lehetséges módját.

Bővülő Ügyfélkör

A tanácsadás célja, egy olyan testreszabott SEO-stratégia kidolgozása, amely különösképp az Ön célközönségére irányul, akik a legnagyobb valószínűséggel vásárolják meg az Ön által kínált termékeket, szolgáltatásokat. Szolgáltatásunk segítségével több potenciális vásárló találja meg weboldalát, mint bármilyen más online stratégia használatával.

Növekvő Bevételek

A SEO célja, hogy erősítsék a webhely pozícióját a keresőmotorok eredményoldalain (SERP). A jó SEO stratégia elősegíti a weboldal látogatottságának növekedését. Egy megfelelően optimalizált weboldal jelentős látogató növekedést eredményez, amely a hatásos konverziókon keresztül megnövelt bevételeket és nyereséget fog termelni.

Javuló SERP rangsorolás

Fontos megérteni, hogy mit keresnek a főbb keresőmotorok, amikor a látogatók online jelenlétének minden aspektusát értékelik. A legnépszerűbb keresőmotor a Google, elsősorban ezt használják tartalomkeresésre, és a termékek szolgáltatások felkutatására. A SEO trendek folyamatosan változnak, és az algoritmus frissítések miatt a korábbi találati lista helyről könnyen lehet hátrébb kerülni a nem megfelelő, naprakész technikák által. Olyan stratégia szükséges, amely figyelembe veszi az aktualitásokat, és személyre szabottan vezet a kitűzött célok felé.

seo tanácsadás

SEO Tanácsadói szolgáltatás

SEO tanácsadói szolgáltatásokat kínálunk vállalkozások számára a következő szakmai témákban a hazai és nemzetközi piacokra vonatkozóan:

Amennyiben szeretné megtudni hogyan segíthetünk vállalkozása fellendítésében, lépjen kapcsolatba velünk, kérje egyedi ajánlatunkat!

A SEO tanácsadás és a SEO szolgáltatás közötti különbség

A kettő nem azonos egymással, és előfordulhat, hogy mindkettőre szükség van – attól függően, hogy Ön mit tud önállóan elvégezni, illetve mi az, ami ténylegesen fejlesztésre szorul.

A SEO tanácsadó arra összpontosít, hogy segítsen létrehozni egy cselekvési tervet, amelynek a végső célja a láthatóság növelése, és a rangsorolás javítása. A SEO tanácsadás során olyan megoldásokat javasol, amely konkrétan az Ön vállalkozásához kapcsolódik. Így a tanácsadás végén Ön pontos képet kap arról, hogy mit kell tennie a célok elérése érdekében. Alapos értékelést nyújt mi az, ami már most is jól működik. Meghatározza, hogy milyen online eszközök a leghatékonyabbak az adott vállalkozás esetében. Például, hogy gyorsabban töltődjenek be az oldalak, a címkék is jobban kapcsolódjanak a képekhez és a tartalomhoz. Vagy közösségi média jelenlétet kell létrehozni, azért, hogy az emberekhez eljusson a vállalkozás által kínált termék.

A SEO szolgáltatás feladata, hogy a cselekvési tervben meghatározott lépéseket módszeresen végrehajtsa – például a tanácsadás során javasolt frissítéseket, és javításokat a weboldalon. Beállítja a közösségi média fiókokat, ütemtervet állapít meg a rendszeres posztok közzétételére, stb.

Miért van szükség SEO tanácsadásra?

Egy vállalkozásnak számos kihívással kell szembe néznie. Érdemes ezeket a szempontokat alaposan megvizsgálni.

Jelentős verseny: Minél nagyobb a verseny, annál nehezebb a SERP-ben az első helyre kerülni. A siker részben attól függ, hogy a weboldal megjelenik-e a keresőmotorok eredményeinek első oldalán.

Megfelelő SEO ismeret és szakértelem: A SEO és a SEO technikák igen változatosak, és folyamatosan változnak. Ugyanakkor egy laikusként előfordulhat, hogy az Ön SEO tapasztalata és ismerete korlátozott.

Erőforrások: Ha valaki saját maga szeretné a SEO-t elvégezni, ahhoz egyrészt gyakran drága szoftverek szükségesek. Másrészt a SEO meglehetősen időigényes, amelyet Ön nem a cége fejlesztésére fordít. Így más, elsődleges feladatoktól veszi el az idejét.

ROI: Előfordulhat, hogy már eddig is elköltött jelentős összeget SEO-ra, de még mindig alacsony a befektetés megtérülése.

Webhely tevékenység: Úgy gondolja, hogy kiváló a webhelye, de még mindig alacsony a konverziók száma, és magas a visszapattanás, valamint alacsony az eladások száma.

Ha a fenti kihívások bármelyikével szembesül, akkor érdemes megvizsgálni, hogy milyen előnyökkel jár Önnek a SEO tanácsadás.

SEO tanácsadás

Miért előnyös a SEO tanácsadás?

Google kereső első hely

A SEO (angolul Search Engine Optimization) a legnagyobb mértékben befolyásolja, hogy weboldala a különböző kulcsszavakra milyen pozícióban jelenik meg a Google találati listákon. Ha nem az első oldalon található a weboldala, akkor súlyos bevételtől esik el cége. A felhasználók többsége már a második oldali találatokat is ritkábban nézi meg, ami pedig hátrébb jelenik meg, az mintha nem is létezne, ezért kiemelkedően fontos a legfelső találatok között megjelenni. Ennek hiányában teret enged és előnyt ad versenytársainak. Ezt a mai világban egyetlen cég sem engedheti meg magának.

A weboldalát megfelelően kell optimalizálni, algoritmus és felhasználói élményt is figyelembe véve, hogy a legelső helyeken rangsorolódjon a Google, Yahoo és Bing keresőkben. Állandósult előkelő helyezéssel folyamatosan erősíti márkája hírnevét, ami megnövekedett bevételeket eredményez. Rengeteg előnye van, amikor keresőoptimalizálási specialista segíti vállalkozása online pozicionálását.

SEO elemzés és folyamatos monitoring

Egy SEO szakértő sok időt spórol Önnek. Az algoritmusok határozzák meg weboldala pozícióját, pontosan ezért nagyon nehéz és időigényes feladat hatásosan megérteni a működésüket. Elemezzük weboldalát és megmutatjuk a legoptimálisabb megoldást, hogyan tudjuk közös együttműködéssel növelni vállalkozását.

Részletes kulcsszóelemzés

Egy átfogó kulcsszó- és weboldalelemzés után kialakítjuk a megfelelő egyensúlyt, hogy a leghatékonyabban tudják az algoritmusok feltérképezni weboldalát. További ún. másodlagos kulcsszavakat is feltárunk, melyeket kevésbé vagy egyáltalán nem alkalmaznak versenytársai és beépítjük a cégére szabott stratégiába. Ennek köszönhetően olyan érdeklődőket is el fog tudni érni, akikért kevésbé versenyez az online piac, így könnyebb magas helyezéseket elérni a találati listákon. A folyamat eredménye, hogy Önnek egy kereső- és felhasználóbarát weboldala lesz, mely a sikeres keresőoptimalizálásnak köszönhetően kimagaslik versenytársai közül. Sok időt spórol meg, amit arra tud majd fordítani, ami a leginkább fontos az Ön számára – a vállalkozása.

Folyamatos szakmai konzultáció

Az egyik legnagyobb előnye a megbízható keresőoptimalizálási szakértőkkel való együttműködésnek a folyamatos konzultáció. Szoros együttműködés fogja a legjobb eredményeket hozni. Ezek a megbeszélések segítenek, hogy jobban megértsük a vállalkozását és céljait, illetve az ideális vevőjelölteket, akiket keres. Egy megfelelően optimalizált weboldal jelentős látogató növekedést fog eredményezni, ami hatásos konverziókon keresztül megnövelt bevételeket és nyereséget fog termelni.

Hatékonyság

Az online marketing világában az Ön weboldala képviseli vállalkozását, ezért keresőoptimalizálási szakértőre van szüksége, akinek a segítségével a potenciális ügyfelei, vásárlói könnyedén megtaláljak weboldalát. Rendelkezhet a világ legszebb weboldalával, a legjobb termékkel vagy szolgáltatással, a leghatékonyabb értékesítési írott tartalommal, ha leendő vásárlói nem találnak az Ön weboldalára, akkor az egész nem jelent semmit.

keresőoptimalizálás tanácsadás

Költséghatékony keresőmarketing

Együttműködésünk során kiváló és tartós eredményeket nyújtunk. Sok vállalkozás rengeteg pénzt fektet az online marketingbe – leginkább fizetős hirdetésekbe, és reménykednek, hogy a potenciális vásárlóik rákattintanak. A SEO-val olyan konkrét online közönséget tud tartósan elérni, akik már jelenleg is aktívan keresnek olyan termékeket és szolgáltatásokat, melyeket az Ön cége is kínál.

A hirdetéseket havi szinten tovább kell finanszírozni, a SEO viszont mindig projektként előre meghatározott ideig tart, így a későbbiekben élvezheti az elért előkelő rangsorolás előnyeit. Optimalizálási stratégiánknak köszönhetően, viszonylag rövid időn belül kerül weboldala a találati listák élére a különböző kulcsszavakra. Ez jelentős időt, és pénzt fog Önnek spórolni.

Abban az esetben, ha jelenleg szűkösebb anyagi forrással rendelkezik, akkor személyre szabott és ütemezett stratégiánknak köszönhetően szakaszosan is tudjuk optimalizálni weboldalát. Ez azt jelenti, hogy nem egyszerre az összes weboldalán található weblappal foglalkozunk, hanem az elsőrendű, fontos weblapokat optimalizáljuk először. Ezzel csökkentheti az anyagi befektetés mértékét. Cége méretétől és szakterületétől függetlenül a szakszerű keresőoptimalizálás a kulcs, hogy tartósan versenytársai elé kerüljön.

A SEO tanácsadás menete a gyakorlatban

Személyes, van online megbeszélés

A kapcsolatfelvételt követően személyes, vagy online megbeszélésre kerül sor. Kérjük, hogy az időpontkéréssel együtt adja meg a weboldal pontos címét, valamint a keresőoptimalizálással kapcsolatban felmerült problémát. Ennek az a célja, hogy minél több ismeretet begyűjtsünk a vállalkozással kapcsolatban. Ha a tanácsadáshoz szükségesnek tartjuk, akkor hozzáférést kérünk a weboldal Search Console fiókhoz is.

Mennyi időt vesz igénybe a SEO tanácsadás?

A SEO tanácsadás ideje ügyféltől ügyfélre különböző. Általában 1-2 órát szokott igénybe venni – a probléma mértékétől függően -, amelyben a feltett kérdések tisztázásra kerülnek. Így a végén Ön pontosan tudni fogja, hogy mikor, milyen eszközöket célszerű használni, és milyen üzeneteket célszerű alkalmazni az adott célcsoport irányába, hogy az elvárt konverziót végrehajtsák és vásároljanak.

Összetettebb projektek esetében hosszabb időre is szükség lehet, hogy a megfelelő javaslatokat megtegyük.

Dokumentálás

A tanácsadáson elhangzottakról küldünk e-mailben egy rövid emlékeztetőt. A célok eléréséhez szükséges szakmai javaslatainkat (változtatás, beavatkozás) egy dokumentációban átnyújtjuk. Igény szerint a feladatokat el is végezzük.

Miért válasszon minket?

Sok szempontot figyelembe kell venni mielőtt, kiválasztja a megfelelő üzleti partnert, aki az optimális keresőoptimalizálást végre tudja hajtani weboldalán. Áttekintheti tanácsainkat, melyeket érdemes mérlegelni a választás előtt. Használhat értékelő weboldalakat, fórumokat vagy ajánlásokat más vállalkozóktól – példaként említve pár módszert – hogy megtalálja az ideális jelöltet. Mindig körültekintően járjon el és bizonyosodjon meg róla, hogy rendelkeznek a kellő szakértelemmel, így biztosítható az eredményes SEO kampány.

Sajnálatos módon rengeteg cég nem képes optimálisan rangsorolni weboldalakat, mert hiányzik a megfelelő szaktudás és ennek hiányában kárt is okozhatnak weboldalában. A Google irányelveinek ellentmondó és szakszerűtlen megoldások és módszerek miatt megbüntethetik az oldalát, ami rangsorolásban hátraesést, komoly büntetés esetén teljes kitiltást eredményez a találati listákról.

Rengeteg előnyre fog szert tenni amennyiben minket választ. Szakértelmünkre alapozva a megfelelő döntést tudja meghozni. Lépjen velünk kapcsolatba még ma és megmutatjuk, hogyan lendítse fel vállalkozását tartós eredményekkel!

SEO tanácsadó

Mire számíthat?

A felülvizsgálati folyamat során értékeljük a már meglévő elemeket, meghatározzuk, hogy mi az, ami már jól működik, és ami nem. Illetve javaslatokat teszünk arra, hogy milyen elemekkel lehetne növelni az online jelenlétet és a teljesítményt.

Partnerség

Kérdése van, problémát kell megoldani vagy friss információra lenne szüksége? Rendelkezésére állunk és segítünk mindenben.

Havi Jelentések

Partnereinket havi szinten tájékoztatjuk a kulcsszóhelyezésekről, a fontos hírekről, frissítésekről és javaslatokat adunk.

White-hat SEO megoldások

Minden egy kézben: a munkát nem szervezzük ki más cégeknek, minden munkafolyamatot mi végzünk el. Nem alkalmazunk “black hat” módszereket és egyéb trükköket.

Egyedi Megállapodás

Egyedi vagy havidíjas megállapodás. Eredményeket hozunk, ami fontos a hatékony együttműködés érdekében, ugyanakkor bizalmat és átláthatóságot nyújt partnereink számára.

Kérjen referenciákat a korábbi ügyfelektől, hogy megosszák Önnel. hogy milyen előnyökkel járt számukra az ügynökségünkkel való kapcsolat, és hogyan segítette őket a siker elérésben!

SEO tanácsadás árak

A SEO tanácsadás árát olyan tényezők befolyásolják, mint:

 • Az ügyfél céljai és célkitűzései
 • A weboldalon elvégezendő szükséges munka mértéke
 • Az ügyfél jelenlegi láthatósága, márkaismertsége
 • A konkurencia

Amennyiben a weboldalának teljes megújításra, új tartalomra, márkaépítésre, és szakszerű linképítésre van szüksége, akkor várhatóan többet kell fizetni a kiterjedt szolgáltatásokért.

A SEO tanácsadási szolgáltatás díja

A különböző árképzési modellek megismerése hasznos lehet abban, hogy mérlegelje, hogy melyik szolgáltatási csomag az Ön számára a legkedvezőbb:

 • Óradíjas tanácsadás
 • Havi díjfizetés
 • Projektek szerinti fizetés

Milyen esetekben előnyös az óradíjas keresőoptimalizálás tanácsadás?

Amennyiben csak kis szakértői tanácsra, segítségre lenne szüksége.

Túl vannak az auditon, és a javasolt egyszeri, vagy folyamatos teendők jelentős részét házon belül is el tudják végezni.

Ha cége alacsonyabb költségvetéssel rendelkezik, akkor is érdemes óradíjas tanácsadásunkat választani. Ilyenkor a következő szolgáltatásokra érdemes összpontosítani, mint például:

 • Helyi SEO
 • Tartalom optimalizálás
 • Kulcsszókutatás
 • Címcím és meta leírás készítés
 • Belső linképítés
 • Havi jelentés

Kérje személyre szabott ajánlatunkat.